Judith Langellier
back / home     
 

 Judith Langellier er født i  1973  i  Paris,  Frankrig. 

Har  tilbragt  fire  år i  Nairobi  (Kenya)  samt  fire  år i Jerusalem  (Israel).

Studeret  kunst  i  Saints  Sulpice  skolen i  Paris. 

Begyndte  at  male  Naiv  kunst  i 2004. 

Ankom til  Danmark  i  2009.   

En  kvinde lægger mærke til Langellier´s  kunst  ved  en  2005  udstilling,  og bemærker:  "Når  du  kigger på hendes malerier bliver  du  ført ind i  en  verden hvor  der  er muligt  at  finde glæde,  lykke,  salighed,  nydelse og bliver mindet  om  livets lethed,  som får  dig  til  at  glemme  alt.  Og  det  føles godt.  Det  åbner  dig  for  en  univers hvor  det  er rart  at  miste  sig  selv". 

  «Jeg maler hjemme og ikke udenfor. Jeg kan ikke male udenfor med regn og nysgerrigheden af ​​forbipasserende. Jeg er nødt til at lade mit sind vandre og ikke forstyrres af lyde eller eksterne elementer. Jeg maler hjemme i et rum, der tjener som et atelier, og jeg maler mest med inspiration fra dokumenter, bøger, internettet. Jeg er også inspireret, når jeg går på museer, udstillinger, for at se mesterskaber, eller andet, alt er interessant ... 

Denne lille forkærlighed til maleri kommer fra min mor, der også malede, da jeg var lille, da vi boede i udlandet. Jeg forsøger at male hver dag, hver morgen, hvis jeg ikke gør det, føler jeg det ikke godt, og jeg har en dårlig samvittighed, og så er det som om jeg savner noget. 

Meget ofte foregår mine malerier i weekenderne eller helligdage overalt: til havet, til landet eller i en by ...Jeg kan godt lide at sætte detaljer i min malerier, det morer mig. Jeg kan godt lide at tage tid til at vælge farverne, og jeg forsøger at sikre, at der er en harmoni mellem dem. Det er ikke så nemt, og det er en hverdags øvelse. 

Jeg har en nostalgisk billede af en forsvundet verden. Jeg er som Alice i Eventyrland. Jeg er på jagt efter sporet af en forsvundet verden, af ​​et tabt paradis, jeg er nostalgisk «.


Malerierne på denne side vises for at repræsentere
kunstnerens stil, derfor ikke i øjeblikket i galleriet til salg.

The paintings on this page are shown to represent the
artist´s style, therefore not currently in the gallery for sale.
back / home